Jardinero a domicilio
Jardiner a domicili
L'espigol Jardineros

La jardineria, la nostra manera d'entendre el món

Qui som


Serveis integrals de jardineriaa

Serveis integrals de jardineriaa

3 plataformes elevadores

3 plataformes elevadores

Camió transport

Camions de transport

Màquina amb pala

Màquina amb pala

JARDINER A DOMICILI

L'Espígol empresa jove, seriosa i dinàmica, està oferint els seus serveis integrals de jardineria des de 2002, amb un alt compromís amb els seus clients, i amb un lema molt clar: Hem fet de la jardineria nostra forma de veure el món.

L'Espígol compta amb personal altament qualificat i tècnics que l'assessoraran en tot moment el millor per al seu jardí.


3 plataformes elevadores

3 plataformes elevadores

3 biotrituradores

3 biotrituradores

Retroexcavadora

Retroexcavadora

Camions de transport

Camions de transport

Disposem d'un gran ventall de màquines i vehicles per a realitzar tots els treballs amb la major qualitat, 3 plataformes elevadores per a realitzar treballs de poda amb la major seguretat, 3 biotrituradores, 2 tractors segadores amb gran capacitat de zona de treball, retroexcavadora i màquina amb pala per a treballs de moviments de terra i adequació de el terreny per a realitzar els treballs de jardineria. Vehicles i maquinària per a realitzar tots els treballs integrals de jardineria.NOTÍCIES DE L'ESPIGOLFormació tècnica en instal·lacions per part dels nostres proveïdors
L'ESPIGOL A L'AVANTGUARDA MONOGRÀFIC ESPECIAL

TOT EXTERIORS
La Vanguardia

L'ESPIGOL EN LA 2 / JARDINERIA SOSTENIBLE
Vegeu al Col·loqui de Jardinería Sostenible a Jordi Mateos,, Jardinero de L'espigol

L’ESPÍGOL EN LA NIT DE L’EMPRESA A SANT QUIRZE AMB JOSEF AJRAM
21/5/2014 - JOSEF AJRAM:
(5 d'abril de 1978, Barcelona, Espanya) és un escriptor, esportista i trader espanyol, de pare sirià.
Imparteix cursos d'inversió en borsa i atleta que participa en carreres de resistència com de triatló, ciclisme, bicicleta de muntanya o maratons.Altres dades d'interèsL'Espígol compta amb el RELI (Registre electrònic d'empreses licitadores de la Generalitat de Catalunya ).
L'Espígol té la Classificació Empresarial de l'Ministeri d'Economia i Hisenda de Conservació i Manteniment de Montes i Jardins, en el grup O, Subgr 06, Categoria C, de 300.000 euros a 600.000 euros
Està inscrita en el Registre d'Empreses Acreditades de Sector de la Construcció de Catalunya (Generalitat de Catalunya).
Té l'assegurança de responsabilitat civil amb un import de 600.000 euros.
L'Espigol amb el Medi Ambient a El procés de reaprofitament de les restes generades per la poda de Via Pública, consistent en la trituració d'aquestes restes, per a posteriorment reaplicarla en l'enjardinament a través de la realització d'escocells, també coneguts per "MULCH"

Dia del medi ambientDia del medi ambientDia del medi ambientDia del medi ambientDia del medi ambientDia del medi ambient
El Espígol va instal·lar els panells de gespa al Dia del medi ambient (CATALUNYA SOSTENIBLE) AL PARC DE LA CIUTADELLA A BARCELONA, el dissabte 5 de juny de 2010.

Dia del medi ambientDia del medi ambientDia del medi ambientDia del medi ambientDia del medi ambientDia del medi ambient
L'espigol Jardiners
jardins interiors petits jardins Jardiner a Barcelona Empreses de jardineria Reforma de jardins
L'espigol Jardineros
Especialistes en integració de gespa artificial en paisatges naturals
Especialistes en jardineria
Jordi L’Espigol Jardiner, S.L. . Mapa web · Nota Legal .Política de cookies . Nif: B62945365 . By Anunzia