Especialistes en jardineria
L'espigol Jardiners
L'espigol Jardiners

Jardiner a Barcelona

Localització
L'Espigol està especialitzat en el disseny i manteniment de jardins i terrasses a Barcelona.


L’Espígol és un jardiner a Barcelona, jove, seriós i dinàmic, que ofereix tots els seus serveis de jardineria des de 2002, amb un alt compromís amb els seus clients. L’Espígol disposa d'un equip humà altament experimentat per a assessorar-lo, en qualsevol moment, sobre millor jardí possible, amb el seu posterior manteniment.
Buscar jardiner a Barcelona, o província. L'Espigol aquesta especialitzat en manteniment de jardins o el seu disseny i construcció. Jardiner a Barcelona des de fa 28 anys i oferint sempre la millor cura de les seves plantes i flors, així com la instal·lació i col·locació de gespa natural i artificial.
Gaudir d'un jardí a Barcelona, és en l'actualitat un privilegi, on només uns quants poden relaxar-se i gaudir de les seves vistes. La terrassa o pati pot ser el nostre hàbitat de relax. Un espai on desenvolupar activitats de lectura, gimnàstica, jocs per als nens altres classes d'esplais. Al teu jardí a Barcelona es pot gaudir del medi ambient amb un microclima especial per a tu que aporta un equilibri entre la teva llar i la naturalesa.
Es necessiten coneixements especialitzats per al manteniment del teu jardí. Normalment, no disposem de temps ni els coneixements oportuns per a aconseguir un nivell de de ofici tan complex. La contractació d'un bon jardiner a Barcelona és obligatòria si rems que el nostre jardí es mantingui en excel·lents condicions. Necessitem temps lliure per a desenvolupar la nostra professió, atendre la nostra i conrear-nos, la qual cosa fa pràcticament impossible dedicar-nos a més tasques. Dedicar temps lliure al descans i la recreació no és el mateix que atendre el manteniment continu que un jardí requereix per a estar en perfectes condicions i optimitzar totes les seves possibilitats.Carrer Cabrera 24
(Esq. Carrer Priorat)
08192 Sant Quirze del Vallès
Barcelona . Spain

Teléfono: 93 727 61 47
Móvil: 606 370 474
Móvil: 626 851 479
Fax: 93 722 09 07

www.lespigol.com
info@lespigol.com

Localizado en el corazón del Vallés Occidental, L'Espigol ofrece todos sus servicios de jardinería en toda Catalunya y especialmente, en la provincia de Barcelona.
L'espigol Jardiners
jardins interiors petits jardins Jardiner a Barcelona Empreses de jardineria Reforma de jardins
L'espigol Jardineros
Especialistes en integració de gespa artificial en paisatges naturals
Especialistes en jardineria
Jordi L’Espigol Jardiner, S.L. . Mapa web · Nota Legal .Política de cookies . Nif: B62945365 . By Anunzia