Especialistes en jardineria
L'espigol Jardiners
L'espigol Jardiners

Disseny de terrasses

Servei de jardineria


Disseny, construcció i decoració de terrasses. Som professionals especialitzats en el disseny, construcció i decoració de terrasses i patis.
També realitzem manteniment i rehabilitació de jardins, terrasses.Abans
Després
Abans
Després


Serveis jardineria
Serveis jardineria
Serveis jardineria
Serveis jardineria
Vol veure els nostres projectes de disseny de terrasses?


Tornar
Sol·licitar informació
Més projectes de disseny de terrasses
En L'Espigol dissenyem i construïm terrasses amb les últimes tècniques de paisatgisme i jardineria, comptant un equip humà i tècnic d'última generació.


Disseny de terrasses i el seu manteniment posterior.

En la fase inicial de disseny del projecte l'Espigol sempre té en compte les idees i necessitats del client per a desenvolupar els nostres projectes de jardineria. S'apliquen els coneixements i experiències que tenim des de fa més de 15 anys, aportant als nostres projectes de terrassa un valor afegit excepcional.
Una vegada acceptat el projecte final per part del client comencem amb la implementació detalli a detall. Sempre pendents de l'evolució del disseny i adaptant-nos a les noves circumstàncies i problemàtiques que puguin aparèixer. D'aquesta forma ens assegurem un resultat d'acord amb les premisses del projecte de jardineria.
Dissenyem terrasses d'ús públic, per a hotels, terrasses per a restaurants, zones privades tant de petita grandària, com a terrasses amb encant.
Ens adaptem a qualsevol necessitat, gust d'estil, dissenyant i personalitzant terrasses en àtics i terrats, començant pel sòl, la il·luminació, i la zona de descans. Tenim en compte les condicions de clima: Sol, pluja, humitat, vent o salinitat per a determinar que acabat d'adapta millor al teu projecte.
Per a nosaltres és important que les teves vistes siguin les protagonistes de l'espai i així gaudir de tot l'entorn. Per a això és important un correcte disseny i estructura dels elements compositius de la teva terrassa.
El sòl exterior és un dels elements principals del projecte. Ens ha de donar resistència al clima, una estètica impecable i un resultat pràctic. Un altre tema important a decidir és el manteniment, ja sigui de fusta, gespa artificial o gespa natural. El sòl de fusta necessitarà un tractament anual mentre que gespa artificial no requereix manteniment.

Les plantes són l'element principal de decoració de les nostres terrasses, aportant i generant un enriquidor moment en la naturalesa. Malgrat la seva necessitat de manteniment, ofereixen uns resultats increïbles, no sols per al medi ambient, sinó també per la bellesa i confort de la teva terrassa. Tant sigui un pati, una terrassa o un àtic, les plantes arbustos i flors són els grans protagonistes dels projectes de terrasses de l'Espigol.
Idees per a decorar la teva terrassa.
Podem oferir diferents maneres de decorar la teva terrassa, de manera original i econòmica. Per exemple la utilització de tests clàssics o jardineres. També l'ús de jardins penjants, cobertes vegetals o fins i tot plantació d'arbres. Són moltes les possibilitats per a la decoració de terrasses.
El reg és un dels elements tècnics imprescindibles per al manteniment d'una terrassa sana i bonica. L'elecció del reg automàtic per degoteig és un dels punts importants del projecte. Ha de ser un sistema econòmic i que faciliti el manteniment diari de les instal·lacions de plantes i flors.
Un element visual i musical, que pot acompanyar al disseny de la teva terrassa, és l'ús de l'aigua. La decoració amb fonts o estanys aporten a la teva terrassa tranquil·litat i espiritualitat. Si l'estructura i espai de l'edifici permeten l'ús de petites piscina o jacuzzi, podem dissenyar espais pensats per a donar joc a l'aigua.
Una adequada selecció de mobiliari per a la teva terrassa és fonamental per a un reeixit projecte de decoració.
És imprescindible seleccionar seients resistents i còmodes per a llargues temporades d'inclemències del temps. El nombre de persones i en ús diari d'aquestes peces de descans, fan que els elements modulars siguin els més adequats. Taules auxiliars o puffs són molt pràctics i versàtils per a crear zones chill out o menjadors d'estiu.
Les pèrgoles o para-sols són una perfecta elecció en el cas de necessitat d'ombra i espais de relax. La il·luminació en la decoració de terrasses d'àtics és imprescindible ja que aporta a la terrassa més hores d'ús. Gaudir de la teva terrassa a la nit, gràcies a una il·luminació més ambiental és fonamental per a gaudir d'un sopar o festa privada.
L'espigol Jardiners
jardins interiors petits jardins Jardiner a Barcelona Empreses de jardineria Reforma de jardins
L'espigol Jardineros
Especialistes en integració de gespa artificial en paisatges naturals
Especialistes en jardineria
Jordi L’Espigol Jardiner, S.L. . Mapa web · Nota Legal · Política de privacitat · Política de cookies · Nif: B62945365 · By Anunzia