Especialistes en jardineria
L'espigol Jardiners
L'espigol Jardiners

Construcció de Jardins

Especialistes en integració de gespa artificial en paisatges naturals


Gespa artificial

Gespa artificial

Som especialistes en col·locació i manteniment del la millor gespa artificial del mercat.
obra privada

OBRA PRIVADA

Enjardinaments i manteniments de jardins particulars, restaurants o naus industrials.
Obra civil, pública i Ajuntaments

Obra civil, pública i Ajuntaments

Projectes de jardineria per a obres civils, hospitals i tot tipus d'entitats públiques.
Jardí Centre negocis

Centro negocis i zones industrials

Enjardinaments i manteniments de centres de negocis i grans superfícies.
Panell de gespa I Sembra

Panell de gespa I Sembra

Instal·lació de panells de gespa de gran qualitat en Cerdanyola i Sant Quirze.
pPatis, terrasses i àtics

Patis, terrasses i àtics

Jardineres interiors, parterres per a patis i treballs en fusta per a interior i exterior.
Obra paleteria i fusta

Obra paleteria i fusta

Jardineres d'obra, jardineres de diferents nivells en Castellarnau i Sant Cugat.
Tarima sintètica per a jardí

Tarima sintètica per a jardí

Tarima sintètica per a sòl i ocultació supradeck 2a generació.En L'Espigol dissenyem i construïm el teu jardí amb les últimes tècniques de paisatgisme i jardineria, comptant un equip humà i tècnic d'última generació.


Instal·lació de gespa artificial en jardins públics i privats i el seu manteniment posterior.

Per a oferir un disseny global i per a la instal·lació de gespa artificial i el seu posterior manteniment contemplem totes les etapes de projecte, des del concepte inicial fins a l'execució de pressupost.
En l'execució de l'obra de jardineria, que poden incloure treballs d'obra, amb treballadors especialitzats en paletería i obra de paleta, comptem amb tot els materials i maquinària necessària per a la seva reformes en exteriors: Sòls, tanques, pèrgoles, gespa, Sòls resistents d'exteriors en fustes, gres porcelánico, etc.
Gràcies al nostre pla inicial, l'estalvi del projecte no afectarà la instal·lació de gespa artificial i d'aquesta manera podem ajustar-nos a un millor pressupost final.

Si pensa a dissenyar un jardí poden haver-hi multitud de formes i elements a tenir en compte, per exemple gespa, pèrgoles, pedres.
Estem especialitzats en la instal·lació de gespa artificial en jardins públics i privats tant la zona de Barcelona com a Catalunya.

Les nostres obres i construccions són tant públiques com privades i ens especialitzem en la distribució i la instal·lació de gespa artificial en tota la província de Barcelona, com per exemple Arenys de Mar. La nostra seu se situa a Sant Quirze del Vallès, al Valls Occidental, a la província de Barcelona.
Estem especialitzats en la distribució i manteniment de gespa artificial en tota la ciutat de Barcelona.
Si està pensant en la construcció i manteniment d'un jardí privat o públic L'Espigol li ofereix les millors solucions pensades per a vostè, des de la col·locació de gespa artificial fins a panells de gespa natural, passant les instal·lacions de llum i neteja de terrenys i desbrossament.
Existeixen diversos qualitats de gespa artificial perquè el seu jardí s'adapti a les seves necessitats econòmiques i personals. En L'Espigol t'informem per a poder gaudir al màxim de la teva gespa en un pati o en una casa, amb o sense mascotes, amb o sense manteniment posterior. Comptant amb professionals qualificats i la nostra experiència podem dissenyar i construir jardins privats i públics amb un excel·lent acabat i millor estètica.

Els sòls de fusta tradicional necessiten cert nivell de manteniment de manera periòdica per a mantenir el seu aspecte i poder suportar condicions meteorològiques adverses, per això la gespa artificial o el sòl porcelánico és una opció per a dissenyar el seu nou jardí.
L'Espigol realitza projectes de jardineria a Barcelona però, ofereix els seus serveis a tota Catalunya.

Tenim una experiència de més de 18 anys en la

instal·lació de gespa artificial

i Fem de la Jardineria la nostra manera de veure el Món.
Oferim serveis com la instal·lació de gespa artificial o natural, Disseny, creació i realització de jardins, el disseny de terrasses i patis o e el manteniment de zones verdes per a Ajuntaments.

En L'Espigol oferim una instal·lació de gespa artificial integral de la seva terrassa o pati gràcies a un equip de més de 18 anys d'experiència, dedicats íntegrament al disseny i la instal·lació de gespa, reg, il·luminació, desbrossament o poda d'altura.
Tots els nostres jardins estan pensats i construïts per a la seva durada en el temps i que puguin ser gaudits durant anys. Les plantes, arbustos, palmáceas o flors estan seleccionades per al seu millor manteniment i major durada, oferint així un aspecte perfecte durant tota la temporada.
En L'Espigol, està a l'avantguarda en la Construcció de Jardins i oferim una qualitat excel·lent en totes les nostres obres, incloent productes actuals i nous gràcies al nostre ampli ventall d'opcions.


L'espigol Jardiners
jardins interiors petits jardins Jardiner a Barcelona Empreses de jardineria Reforma de jardins
L'espigol Jardineros
Especialistes en integració de gespa artificial en paisatges naturals
Especialistes en jardineria
Jordi L’Espigol Jardiner, S.L. . Mapa web · Nota Legal .Política de cookies . Nif: B62945365 . By Anunzia