Especialistes en jardineria
L'espigol Jardiners
L'espigol Jardiners

Com instal·lar gespa artificial en jardí

Passos a seguir per a gaudir d'un jardí amb gespa artificialActualment dins del mercat existeix una gran varietat d'ofertes de gespa artificial. Com saber triar l'adequada per al nostre jardí?

Nosaltres com a professionals també ens trobem amb aquest dilema, ja que vénen molts comercials a oferir els seus productes. Generalment els clients el primer que miren és el preu, però Com pot haver-hi tanta diferència de preu d'una gespa artificial a un altre?

El primer que s'ha de saber és on es fabrica la gespa. Nosaltres comprem, exclusivament gespa artificial fabricada en la Comunitat Econòmica Europea amb els certificats corresponents i això ja és una garantia. A més amb un producte que ha de durar com a mínim 10 anys.

El segon aspecte és el visual i la seva textura.

Un altre pas important és fixar-se en l'anvers d'una gespa, ja que és allí on es veu el nervi i el seu gruix. Com més gruixut més passades de fil té. No és el mateix 0.2mm que 0.8mm, estem parlant de 4 vegades més de material. S'aquesta donant el cas que s'està venent gespa artificial de no tan bona qualitat com si fos la millor del mercat, com es diu vulgarment "gat per llebre".

Amb aquests consells que us hem donat, us adonareu de seguida. Ara us ensenyarem les tècniques i mètodes per a instal·lar gespa artificial si voleu obtenir aquests resultats:


PAS Nº1


Disseny i planificació del jardí conjuntament amb el client

PAS Nº2


Tractament herbicida per a matar herbes ja existents en el sòl

PAS Nº3


Excavació del terreny. Molt Important!! S'ha de llevar com a mínim 10 cm de la terra del jardí per a evitar aparicions de dolentes bullis ja que encara que s'hagi realitzat el tractament herbicida, poden quedar llavors en el sòl. Per a assegurar un bon drenatge i per a la compactació del sauló i el seu bon anivelado, que és la base fonamental per a una bona instal·lació de la gespa.

PAS Nº4


Aportació, anivellat i compactació de sauló de bona qualitat.

PAS Nº5


Mantenir un bon disseny de l'espai ja que no deixa de ser un jardí i consegüentment, està connectat la bellesa amb la naturalesa, encara que s'introdueixi un nou material que és la gespa artificial i amb la combinació d'altres elements (grava decorativa, fusta, plantes, arbres...) per a harmonitzar l'espai i no ens acabi avorrint.

PAS Nº6


Instal·lació de malla anti herbes.

PAS Nº7


Presentació de la gespa artificial sobre el terreny.

PAS Nº8


Retallar la gespa artificial. Aquest treball ha de ser molt delicat, ja que és la rematada final i és el segell del bon professional.

PAS Nº9


Encolar les juntes.

PAS Nº 10


Repartir terra de sílice.
Es tira per a aconseguir un bon ancoratge entre la gespa artificial i la superfície de jardí.

PAS Nº 11


Passar la màquina de raspall dur. Amb això aconseguirem l'aixecament del pèl i veurem realment les característiques de la gespa, ja que les mostres solen venir sense aixecar.

PAS Nº 12


Mullar la superfície abundantment.
Amb això aconseguirem l'assentament de l'ancoratge.

PAS Nº 13
Gaudir del jardí, tant a nivell visual, com a nivell sostenible.
Pel poc ús de l'aigua, tan important en aquest moment.
Substitució del reg per aspersió pel gota a gota amb un espai més reduït, de 4 estacions de reg parem a 1, a una despesa de 1.800 litres passem a 420 litres/ hora.Jordi Mateos Ballester
Tècnic en Jardineria deL'Espigol

Contacte

Nom: *
Telèfon: *
E-mail: *
C. P.:
Comentaris: *


* Camps obligatoris
Telèfon: 93 727 61 47
Mòbil: 606 370 474
Mòbil: 626 851 479

info@lespigol.comCONSENTIMIENTO INFORMADO

Los datos facilitados por usted, se incorporarán y serán tratados en un fichero automatizado de Jordi l´Espigol Jardiner, S.L. con la finalidad de atender la presente relación. Los datos son confidenciales y de uso exclusivo Jordi l´Espigol Jardiner, S.L. responsable del fichero y con domicilio en el Carrer Cabrera 24, 08192 Sant Quirze del Vallès Sant Quirze del Vallès. Barcelona. España. Si lo desea, puede acceder, rectificar, cancelar y oponerse al tratamiento de dichos datos mediante escrito dirigido a la dirección anteriormente citada. En cumplimiento del deber de información contemplado en el artículo 10 de la vigente ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le comunicamos que el responsable de la web es Jordi l''Espigol Jardiner, SL, con dominio de Internet www.lespigol.com, inscrito en el registro correspondiente, atendiendo a comunicaciones de los usuarios y / o interesados en la siguiente dirección de correo electrònic info@lespigol.com
L'espigol Jardiners
jardins interiors petits jardins Jardiner a Barcelona Empreses de jardineria Reforma de jardins
L'espigol Jardineros
Especialistes en integració de gespa artificial en paisatges naturals
Especialistes en jardineria
Jordi L’Espigol Jardiner, S.L. . Mapa web · Nota Legal · Política de privacitat · Política de cookies · Nif: B62945365 · By Anunzia